Een kijkje achter de schermen bij BTS Belastingadviseurs

BTS Adviseurs

Belastingadviseur was in eerste instantie niet iets wat Arnold wilde worden. In de jaren 1985 en 1986 was hij namelijk beroepsmilitair. De winters van deze beide jaren waren erg streng. Arnold herinnert zich dat in één van deze winters Evert van Benthem de Elfstedentocht won. Tijdens deze winters moest hij op oefening en ging met -25 graden het veld in. Dat was natuurlijk erg afzien.

Lees meer

Passie voor wijn, met Harry Jipping van Wijn & Zo

Tijdens zijn vakopleiding is de passie voor wijn ontstaan. Hij moest leren over de geschiedenis van wijn, leren over verschillende druivensoorten en wijngebieden en wijn proeven. “Dat was even wennen want ik was een echte bierdrinker, van wijn moest ik niets hebben. Inmiddels is dat echter andersom. Wijn moet je leren drinken.”

Lees meer

Grote Midzomermarkt Nieuw-Amsterdam

Vrijdag 17 juni 2022 vanaf 13.00 wordt er een Grote Midzomermarkt gehouden in het centrum van Nieuw-Amsterdam. Er zijn meer dan 60 kramen. Daarnaast komen we volgende week met een fijne actie en geven we gratis kaarten weg voor het Midzomernachtfeest! Houd onze facebookpagina in de gaten voor meer informatie!

Lees meer